PDF Afdrukken E-mail

Tuinaanleg

Na het oriënterende gesprek, het tuinontwerp, het doorspreken hiervan, gaat de aanleg los. Alle onderdelen van de aanleg worden door ons uitgevoerd. Mocht er werk zijn wat we niet kunnen uitvoeren, dan huren wij een specialist in, die volledig door ons wordt begeleidt.

In uw tuin kan onderstaande worden gecreëerd:

Bestrating

Bestrating is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Wij leveren en verzorgen alle voorkomende bestratingswerkzaamheden.

 

Gazon

Een gazon kan het hart zijn van de tuin, zomers lekker genieten op het gras,
’s winters de merel erop zijn wormen aan het zoeken. In overleg met u wordt het gazon ingezaaid of gelegd met graszoden. Wij kunnen u het gazon bieden wat bij u past:

-       Een strak siergazon

-       Een strak speelgazon

-       Een natuurlijk ogend speelgazon

-       Alle soorten kunnen wij creëren in zowel de zon als in de schaduw

 

Beplanting
De beplanting is het sluitstuk van uw tuin. Een verkeerd gekozen beplanting kan de tuin net de uitstraling geven die u niet wenst. Daarom wordt de beplanting in de gesprekken uitvoerig met u doorgenomen. De beplanting wordt in uw tuin geleverd en aangebracht met garantie op het aanslaan van de planten.

Vijver

Een vijver geeft leven in de tuin. Vogels komen er op af om te badderen en te drinken. Zoogdieren, amfibieën kunnen er hun biotoop van maken. In overleg met u kunnen we een strakke spiegelvijver of een natuurlijk ogende vijver aanleggen. Wenst u een waterval of een waterloop? Ook dit is mogelijk.

Al met al, na de aanleg, komt uw tuin weer helemaal tot leven!